Ingredience
200g chlazený steak z tuňáka
hotová omáčka teriyaki z produktů M&S
1 balení pak choi
sůl, pepř, olivový olej
na asijský salát:
sójové klíčky
červená cibule
máta
rukola
Postup
- Tuňáka necháme marinovat asi hodinu v hotové teriyaki omáčce. Na marinování použijeme asi polovinu omáčky.
- Mezitím si ve velké míse připravíme salát. Půlku červené cibule nakrájíme na tenká půlkolečka a smícháme se zbylými klíčky, mátou a rukolou.
- Na rozpáleném grilu nebo pánvi pečeme tuňáka z každé strany asi 3-4 minuty. Na gril přidáme Brukev čínskou, neboli pak choi, kterou zakápneme olivovým olejem, osolíme, opepříme a rovněž pečeme z každé strany asi 5 minut.
- Nyní do zbylé omáčky teriyaki přidáme asi lžíci olivového oleje a připravíme zálivku na salát, který následně promícháme.
- Na velký talíř můžeme začít servírovat salát spolu s grilovaným tuňákem a pak choi. Tento recept nejen že je lehký, ale i neuvěřitelně rychlý a chuťově výborný, hlavně díky oblíbené omáčce teriyaki z řady M&S, kterou si jistě zamilujete i vy.
- Přeji vám dobrou chuť. Tento recept pro Vás připravil z produktů M&S Milan Juřica // FoodMILLBlog.