Ingredience
Půlka vodního melounu
150 g měkký kozí sýr z Walesu M&S
1- 2 velké jahody ( 4 menší )
100 g ovocný salát mix (hrozny, jahody, maliny, ostružiny, borůvky)
100 g zrníček granátového jablka
hrst rukoly
pár lístků čerstvé máty
hrst pražených semínek
Balsamico Glase poleva
Postup
- Vychlazený meloun si nakrájíme na osminky, tak jako kdybychom krájeli pizzu.
- A poté libovolně zdobíme meloun kozím sýrem, kousky jahod, borůvek, ostružin a malin. Občas tu a tam pohodíme lístky čerstvé rukoly a pražených semínek.
- Pro výraznější chuť můžeme použít balzamikovou polevu a lístky čerstvé máty na zdobení.
- Podávejte s chlazeným šumivým vínem, ať už s Proseccem, nebo růžovým Bellantem.
- Wine pairing: Bellante, Spumante, Rosé, Extra Dry, M&S
- Přeji vám dobrou chuť. Tento recept pro Vás připravil z produktů M&S Milan Juřica // FoodMILLBlog. Fotografie nafotilo Crea Studio.