Ingredience
1 hruška Forelle
1 jablko Red Delicious
100 g rukoly
100 g modrého sýra Blue Stilton M&S
4 velké jahody
Bazalkový olivový olej M&S
Glasé – Balzamiková redukce IGP M&S
hrst pražených slunečnicových a dýňových semínek
pár lístků máty na zdobení
Postup
- Očištěné ovoce (jablko, hruška) nakrájíme na libovolné kostky či plátky a zbavíme jadérek. Modrý sýr Blue Stilton nakrájíme na kostičky, jahody přepůlíme na čtvrtinky.
- Umytou a připravenou rukolu smícháme s nakrájeným jablkem, hruškou a jahodami, a zakápneme bazalkovým olejem. Směs promícháme.
- Salát servírujeme v hlubokém talíři a posypeme jej modrým sýrem Blue Silton. Přidáme dle libosti pražená semínka a lístky máty. Kdo má rád kombinaci sladko-kyselé chuti doporučuji na konec zakápnout balzamikovou redukcí. Tento zcela bleskurychlý recept zvládne opravdu každý a jsem přesvědčen, že u stolu mile překvapí nejen vás.
- Přeji vám dobrou chuť. Tento recept pro Vás připravil z produktů M&S Milan Juřica // FoodMILLBlog. Fotografie nafotilo Crea Studio.