Toast s avokádem a tuňákem

S avokádem ku zdraví! Superfood v kombinaci s křupavým toastem potěší vaše chuťové buňky.

servings

Počet porcí

4 porce

preparation

Doba přípravy

10 minut

Ingredience

  • 4 silné plátky toastového chleba

  • 4 zralá avokáda

  • 3 velká rajčata

  • 320 g tuňák kousky ve slunečnicovém oleji

  • 20 g másla

  • 150 g zralého Cheddaru

  • 2 kávové lžičky Worcestrové omáčky

  • 2 kávové lžičky celozrné hořčice

  • 2 kávové lžičky mouky

  • sůl a čerstvě mletý černý pepř

Najít nejbližší obchod pro ingredience

Postup

  1. Příprava: Rozpulte, vypeckujte a oloupejte avokáda. Nakrájejte rajčata. Slijte olej z konzervy tuňáka. Nastrouhejte Cheddar.
  2. Předehřejte grill
  3. Opečte zlehka po obou stranách toast.
  4. Avokádo rozmačkejte a rozložte na toastu.
  5. Nevypínejte gril, ještě ho budete potřebovat.
  6. Dejte toast na pečící papír a položte na něj na plátky nakrájená rajčata a tuňáka - 4 plátky avokáda si dejte stranou.
  7. Dochuťte solí a pepřem.
  8. Do misky dejte máslo, strouhaný sýr, Worcesterovou omáčku, celozrnnou hořčici a mouku a dobře promíchejte.
  9. Rozdělte tento mix mezi všechny plátky chleba a grilujte dozlatova.
  10. Podávejte na vrchu s avokádem, které jste si dali na stranu. Posypejte ještě trochou pepře.
Subscribe
Upozornit na

0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments