Ingredience
4 silné plátky toastového chleba
4 zralá avokáda
3 velká rajčata
320 g tuňák kousky ve slunečnicovém oleji
20 g másla
150 g zralého Cheddaru
2 kávové lžičky Worcestrové omáčky
2 kávové lžičky celozrné hořčice
2 kávové lžičky mouky
sůl a čerstvě mletý černý pepř
Postup
- Příprava: Rozpulte, vypeckujte a oloupejte avokáda. Nakrájejte rajčata. Slijte olej z konzervy tuňáka. Nastrouhejte Cheddar.
- Předehřejte grill
- Opečte zlehka po obou stranách toast.
- Avokádo rozmačkejte a rozložte na toastu.
- Nevypínejte gril, ještě ho budete potřebovat.
- Dejte toast na pečící papír a položte na něj na plátky nakrájená rajčata a tuňáka - 4 plátky avokáda si dejte stranou.
- Dochuťte solí a pepřem.
- Do misky dejte máslo, strouhaný sýr, Worcesterovou omáčku, celozrnnou hořčici a mouku a dobře promíchejte.
- Rozdělte tento mix mezi všechny plátky chleba a grilujte dozlatova.
- Podávejte na vrchu s avokádem, které jste si dali na stranu. Posypejte ještě trochou pepře.