Tikka Masala s chapattis

Prázdniny jsou období, které chci trávit spíše u vody než u plotny. Proto neustále vymýšlím způsoby, jak v kuchyni strávit co nejméně času, ale přitom se dobře najíst. V M&S jsem se zamilovala do omáčky Tikka Masala. Do košíku vždy ještě hodím mražené kousky kuřecího masa, kokosové mléko a indický chléb Chapattis, který mi k jídlu Tikka Masala chutná úplně nejvíc. Minule jsem si to stopovala a měla jsem ovařeno přesně za 20 minut. A byla to naprostá delikatesa. Takže pokud vyrážíte někam na chatu, dovolenou nebo prostě někam, kde musíte vařit, vyzkoušejte tento rychlý recept.

servings

Počet porcí

2 porce

preparation

Doba přípravy

20 minut

Ingredience

  • 500 g kuřecích prsou

    1 střední cibule

    2 lžíce přepuštěného másla (příp. Oleje)

    1 sklenice omáčky Tikka Masala z M&S

    1 velká plechovka kokosového mléka z M&S

    Indický chléb Chapattis z M&S

    Koriandr na ozdobu (případně jiné bylinky)

Najít nejbližší obchod pro ingredience

Postup

  1. Na pánvi si na přepuštěném másle otestujeme do zlatova cibuli, přidáme nakrájené maso a zprudka restujeme. Když je maso hotové, přilijeme omáčku Tikka Masala a kokosové mléko.
  2. Vše necháme cca 10 minut na mírném plameni probublávat, aby nám omáčka lehce zhoustla. Mezitím si na pánvi opečeme na sucho chléb Chapattis.
  3. Tikka Masala podáváme s opečeným chlebem.
  4. Přeji vám dobrou chuť!
Subscribe
Upozornit na

0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments