Ingredience
1 lžička oleje
2 M&S steaky z vepřové panenky
1 cibule
Thajská omáčka M&S, případně 2 balíčky M&S thajské kari pasty
půl plechovky kokosového mléka
100 g zelených fazolek
100 g stonkové brokolice
1 lžička rybí omáčky
1 špetka cukru
půl limetky
půl svazku koriandru
Postup
- Příprava: Nakrájejte steaky z vepřové panenky na nudličky. Nakrájejte cibuli. Zelené fazolky rozpulte. Brokolici nakrájejte na 4 cm kousky. Limetky odšťavněte.
- V pánvi wok rozehřejte olej. Jakmile se zahřeje, přidejte vepřové maso a za stálého míchání opékejte, dokud lehce nezkaramelizuje
- Vyjměte vepřové maso z pánve a během přípravy omáčky ho udržujte v teple. Přidejte cibuli na pánev a za stálého míchání opékejte 4 minuty, přidejte kari pastu do pánve a míchejte, aby se vše spojilo, přidejte kokosové mléko a poté přiveďte k varu. Vařte 4 minuty.
- Přidejte zelené fazolky a brokolici spolu s rybí omáčkou, cukrem a limetkou. Přikryjte pokličkou a vařte další 4 minuty, aby se zelenina uvařila.
- Ochutnejte omáčku, abyste se ujistili, že vám chutná. Měli byste mít směs sladkého, kyselého, slaného a pikantního pokrmu. Přidejte vepřové maso zpět do pánve a obalte v omáčce
- Každou porci ozdobte čerstvým koriandrem, arašídy, a pokud máte rádi, pálivým červeným chilli.