Ingredience
25 g hořké čokolády
18 jahod
18 M&S mini košíčky ze sladkého máslového pečiva
200 g bílé čokolády
500 g vanilkového pudinku
Postup
- Příprava: Rozpusťte tmavou čokoládu a nalámejte na kousky bílou čokoládu.
- Do hotového ještě horkého pudinku vmíchejte 100 g bílé čokolády. Dobře promíchejte, dokud se čokoláda úplně nerozpustí, poté nechte vychladnout.
- Do každého košíčku dejte cca lžíci pudinkové směsi tak, aby byl skoro plný.. Pomalu rozehřejte zbývajících 100 g bílé čokolády – ideální je to dělat v misce v mikrovlnné troubě a zahřívat dva nebo tři 10ti sekundové intervaly.
- Jahody ponořte do rozpuštěné čokolády, poté je položte na pečící papír, aby čokoláda ztuhla.
- Ozdobte jahody rozpuštěnou tmavou čokoládou, abyste vytvořili strašidelné motivy a pak jemně položte jahodové přízraky na vanilkové dortíky.