Pastrami bagely od Cat & Cook

New Yorské pastrami je hovězí hrudí, které se nasolené máčí v kořeněném nálevu, poté se obalí ve směsi pepře a koriandru, následně se udí a nakonec se pomalu vaří v páře.

servings

Počet porcí

2 porce

preparation

Doba přípravy

15 minut

Ingredience

  • 300 g krájeného pastrami
  • 2 bagely
  • 200 g coleslaw salátu
  • 10 ks nakládaných okurek cornishons
  • 3 lžičky anglické / dijonské hořčice

Najít nejbližší obchod pro ingredience

Postup

  1. Bagely podélně rozřízněte a nasucho či lehce pomazané máslem opečte na rozpálené pánvi dozlatova (řeznou stranu). Na spodní část bagelu navrstvěte salát, poklaďte ho pastrami masem a ozdobte nakládanými okurkami. S pastrami nešetřete, mělo by převládat nad ostatními ingrediencemi. Vrchní část lehce pomažte hořčicí, přikryjte a servírujte.
  2. Tento recept pro vás z M&S surovin připravila Cat & Cook.
Subscribe
Upozornit na

0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments