Medová žebírka od Cat & Cook

Už jste vyzkoušeli žebírka s medovou marinádou? Připravte si je podle receptu od Cat & Cook!

servings

Počet porcí

2 porce

preparation

Doba přípravy

Marinování 2 – 4 hodiny, Příprava 4 hodiny

Ingredience

  • 2 ks vepřových žebírek
  • 3 lžíce uzené mleté papriky
  • 2 lžíce sušené mleté cibule
  • 1 lžíce sušeného česneku
  • 1 lžička mletého chilli
  • 1 lžička soli
  • 1 lžička černého pepře
  • 1 lžíce hořčice
  • 2 lžíce kvalitního kečupu
  • 2 lžíce tekutého medu
  • Hrst sekané petržele
  • Kukuřice a chléb k podávání

Najít nejbližší obchod pro ingredience

Postup

  1. Koření promíchejte v míse a přidejte hořčici, kečup a med. Žebírka potřete a vložte na 2 – 4 hodiny marinovat do lednice.
  2. Troubu zapněte na 140 stupňů. Žebírka vložte do pekáče, lehce podlijte vodou a přiklopte. Pečte 2 – 3 hodiny, dokud nebudou krásně měkká. Posledních deset minut pečte žebra pod grilem, aby se vytvořila zkaramelizovaná kůrka.
  3. Podávejte posypané petrželkou s grilovanou kukuřicí na másle a chlebem.
  4. Tento recept pro vás z M&S surovin připravila Cat & Cook.
Subscribe
Upozornit na

0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments