Karamelizovaná červená cibule, klobása a kaše

Vychutnejte si výtečné kořeněné klobásky, které potěší nejen vaše chuťové buňky.

servings

Počet porcí

4

preparation

Doba přípravy

Příprava: 20 minut
Vaření: 45 minut

Ingredience

  • 1 malá hlavička česneku

  • 12 klobás Lincolnshire

  • 2 kg máslové dýně

  • 1,5 lžíce olivového oleje

  • 2 lžíce rozmarýnových listů

  • 7 lžic karamelizované červené cibule

  • 1 lžička hladké mouky

  • 300 ml hovězího vývaru

  • 1 kousek nesoleného másla

Najít nejbližší obchod pro ingredience

Postup

  1. Troubu předehřejte na 190 ° C/375 ° f/plyn 5 (170 ° C pro horkovzdušné trouby).
  2. Tekvici a česnekovou bulvu vhoďte do 1 polévkové lžíce olivového oleje, okořeňte a pečte 30 minut.
  3. Posypeme rozmarýnem a restujeme dalších 10-15 minut.
  4. Mezitím pomocí zbývajícího oleje vymažte pánev a klobásy opékejte 10–15 minut, dokud nebudou propečené.
  5. Zvedněte klobásy, přidejte na pánev karamelizovanou cibuli a mouku a míchejte 30 sekund.
  6. Zalijte vývarem a přiveďte k varu, poté vraťte klobásy na pánev.
  7. Prolisujte česnek a nahrubo rozmačkejte s ořešákem a máslem.
  8. Podávejte s klobásami a karamelizovanou cibulovou omáčkou.
Subscribe
Upozornit na

0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments