Jednohubky z uzeného lososa od Cat & Cook

Netradiční servírování jednohubek s uzeným lososem určitě překvapí všechny vaše hosty! Vyvážená kombinace chutí uzeného lososa, citrónové kůry a krémového sýra se smetanou je prostě neodolatelná.

servings

Počet porcí

20 ks

preparation

Doba přípravy

20 minut + 2 hodiny tuhnutí

Ingredience

  • 300 g cream cheese
  • 200 g crème fraîche
  • 1 stroužek česneku
  • Kůra z bio citrónu
  • Pažitka nebo kopr
  • 3 tortilly
  • 350 g uzeného lososa
  • Máslo

Najít nejbližší obchod pro ingredience

Postup

  1. Smíchejte cream cheese, vysokotučnou zakysanou smetanu crème fraîche, česnek a nasekané bylinky. Promíchejte, přidejte nastrouhejte kůru z citrónu a osolte podle chuti.
  2. Rozprostřete polovinu směsi na první tortillu. Pokryjte plátky uzeného lososa. Druhou tortillu namažte lehce máslem a touto stranou ji přikryjte na lososa. Namažte druhou polovinou krému a poklaďte lososem. Třetí tortillu opět namažte máslem a položte na lososa. Zatižte prkénkem a lehce zmáčkněte. Přikryjte fresh fólií a dejte minimálně na 2 hodiny do lednice, aby tortilly pěkně zatuhly.
  3. Ztuhlé tortilly nakrájejte na 5 – 6 proužků a poté každý rozkrájejte do čtvercového tvaru. Do každého píchněte párátko a ozdobte koprem a citrónem.
  4. Tento recept pro vás s láskou připravila Cat&Cook.
Subscribe
Upozornit na

0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments