Hoisin kuře s křehkou zeleninou

Vaše nová oblíbená večeře týdne. Nechte se okouzlit bohatou vůní zázvoru a česneku.

servings

Počet porcí

4

preparation

Doba přípravy

Příprava: 10 minut
Vaření: 20 minut

Ingredience

  • 500g M&S Select Farms kuřecí stehna bez kůže a kostí

  • 1 balení Vařte s nasekaným chilli zázvorem a česnekem M&S

  • 1 cibule

  • 2 lžíce tmavé sojové omáčky

  • 200 g zelených fazolí

  • 4 lžíce hoisinové omáčky

  • 300 g celozrnné rýže

  • 1 limetka

  • 1 sáček krevetových krekrů

Najít nejbližší obchod pro ingredience

Postup

  1. Uvařte rýži podle pokynů na obalu. Mezitím si na prudkém ohni rozehřejte velkou nepřilnavou pánev, přidejte kuřecí nudličky a smažte 5-8 minut, dokud nezezlátne.
  2. Přidejte nakrájené chilli, zázvor a česnek a nakrájenou cibuli, poté smažte 2–3 minuty, dokud cibule nezměkne a nezačne získávat barvu.
  3. Přidejte sójovou omáčku, promíchejte, aby se kuře obalilo, poté přidejte fazole spolu se 100 ml vody.
  4. Zakryjte pokličkou a za občasného míchání vařte 5 minut, dokud nejsou fazole uvařené.
  5. Sejměte víčko, poté přidejte hoisin omáčku a promíchejte, aby se promíchaly všechny přísady. Vařte ještě 1 minutu.
  6. Podávejte s nadýchanou celozrnnou rýží, šťávou z limety a krevetovými krekry.
Subscribe
Upozornit na

0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments