Ingredience
1 balení M&S jehněčích kotlet
1 balení M&S jehněčí kebab
olivový olej
mořská sůl Maldon
petrželová nať
hrubý pepř
příloha:
250 g M&S Curly Fries (zakroucené bramborové hranolky)
50 g kapustiček
ochucené omáčky M&S
Postup
- Jehněčí maso a kebaby necháme řádně a pomalu rozmrazit. Jakmile je maso zcela rozmrazené, nahřejeme si gril nebo grilovací litinovou pánev. Jehněčí lehce potřeme z obou stran kvalitním olivovým olejem, stejně tak kebaby. Opepříme, ale nesolíme!
- Do předehřáté trouby mezitím dáme péct dle návodu kudrnaté hranolky a kapustičku.
- Pokud jsme si jistí, že má maso pokojovou teplotu, můžeme začít grilovat, a to z každé strany cca 3-4 minuty. Maso poté necháme dojít přikryté v troubě pod alobalem cca 10 minut.
- Maso podáváme s curly fries a kapustičkami. Kotletky nesmíme zapomenout osolit kvalitní solí a posypat čerstvě nasekanou petrželkou. V jednoduchosti je síla! Souhru chutí skvěle doplní M&S omáčky, které jsou jako stvořené ke grilovaným masům.
- Přeji vám dobrou chuť a krásné babí léto!
- Tento recept pro vás z produktů M&S připravil Milan Juřica// FoodMillBlog Fotky nafotil: 360co // Jan Vychodil)