Borůvkové müsli

Zdravá snídaně, která vás nastartuje na celý den.

servings

Počet porcí

4 porce

preparation

Doba přípravy

240 minut

Ingredience

  • 150 g ovesných vloček

  • 0,5 kávové lžičky skořice

  • 0,25 kávové lžičky čerstvě nastrouhaného muškátového oříšku

  • 400 ml jablečné šťávy

  • 4 velká jablka

  • 250 g borůvek

  • 4 polévkové lžíce řeckého jogurtu

  • med

Najít nejbližší obchod pro ingredience

Postup

  1. Příprava: nastrouhejte jablka na hrubém struhadle
  2. Vložte ovesné vločky do mísy a zamíchejte koření, jablečnou šťávu a strouhaná jablka.
  3. Přikryjte a nechte v lednici nejméně 4 hodiny nebo přes noc.
  4. Do směsi vsypte polovinu borůvek a zamíchejte.
  5. Rozdělte mezi čtyři misky a doplňte jogurtem, zbývajícími borůvkami a pokapejte medem.
Subscribe
Upozornit na

0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments