Masové koule zapečené s mozzarellou a těstovinami

Seznamte se s novým oblíbeným těstovinovým pokrmem vaší rodiny. Jídlo, které není náročné na přípravu, a zároveň je plné italské chuti.

servings

Počet porcí

4

preparation

Doba přípravy

Příprava: 5 minut
Vaření: 25 minut

Ingredience

  • 340 g těstoviny penne

  • 3 lžíce olivového oleje

  • 12 M&S Italských masových koulí

  • 2 stroužky česneku

  • hrst čerstvé bazalky

  • 190 g M&S pasta z pečené červené papriky

  • 690 g M&S Italská rajčatová pasta

  • 1 sýr mozzarella

Najít nejbližší obchod pro ingredience

Postup

  1. Příprava: Rozdrťte stroužky česneku. Osušte mozzarellu a natrhejte ji na kusy.
  2. Předehřejte si horkovzdušnou troubu na 200°C či plynovou na 180°C.
  3. Přiveďte k varu velkou pánev lehce osolené vody a vařte těstoviny po dobu 8 minut. Poté těstoviny slijte a odložte stranou.
  4. Olej zahřejte v žáruvzdorném hrnci na mírném ohni. Masové kuličky vhoďte do oleje a smažte několik minut, dokud nezhnědnou.
  5. Do hrnce přidejte česnek a polovinu listů bazalky a smažte další 1 minutu. Přidejte pastu z pečené červené papriky a rajčatovou pastu a přiveďte k varu. Sundejte kastrol z plotny, vmíchejte uvařené těstoviny a ochuťte kořením.
  6. Kousky mozzarelly dejte na vrch, pokapejte olejem a posypte zbývajícími listy bazalky. Umístěte do předehřáté trouby na 5 minut, dokud se sýr neroztaví. Servírujte.
Subscribe
Upozornit na

0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments